workshop vilten

 
De workshop vilten kan op vele verschillende manieren ingevuld worden. Vaak laat ik dat afhangen van wat de deelnemers doen en aangeven. We beginnen altijd met de basis, om er 'gevoel' bij te krijgen; het vilten van balletjes of kralen. Daar zijn al vele verschillende varianten in, waaronder het werken met meerdere kleuren.
Er is een mogelijkheid om een 2D-werk te maken om op te hangen bijvoorbeeld, maar ook het 'omvilten' van een voorwerp of het maken van een omslagdoek. Daarnaast kunnen de voorwerpen worden versierd met borduursteken. De kralen kunnen ook op verschillende manieren verwerkt worden.
Vooraf aan de workshop houd ik altijd een inleiding ter inspiratie in de vorm van een activiteit of gesprek, om extra te motiveren en de deelnemers met meer dan alleen een handwerk mee naar huis te geven.

Viltorkshops vilten kunnen gegeven worden op kinderfeestjes en in bejaardentehuizen; een workshop van 8-108 jaar zou je kunnen zeggen. Afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemers en de invulling kan ik een prijsopgave maken.

Neem contact op voor meer informatie, ook voor andere creatieve workshops via mevrouwwispeltuut@gmail.com 

Hieronder een kleine impressie:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten